Yläosan kuva on elokuvasta "Sysien syleily - Ihmisen jälki",
jossa Kyllikki Salon roolihahmon nimi oli Kyllikki Jokinen.

Kyllikin kirja julkistettiin oikean elämän lisäksi myös
osana elokuvan tarinaa. Katso otos alempana.

KYLLIKKI SALO    

OLLAAN NIIN KUIN IHMISET

Ihmisen toimet selittyvät ihmisellä itsellään. Kun ihminen muodostaa minkä tahansa joukon, siitä tulee aina ihmisen oman elimistön rakenteen kaltainen. Joukko toimii kuten ihmisen elimistö toimii. Yhteiskuntien ja joukkojen sairaudet ovat hoidettavissa ja parannettavissa.

Ihminen kopioi itseään kaikkeen tekemiseensä lihaksillaan, joita tunteet ohjaavat. Elämä on tunteiden syntymistä maailmaan.

Monitaiteilija Kyllikki Salo julkaisi ensimmäisen kirjansa heinäkuussa 2022. Kirja selittää ihmisen käyttäytymisen, jota ei tiettävästi ole ennen selitetty.

Vuoden 2008 oivalluksesta alkanut matka ihmisen olemukseen avautui kirjan kirjoittamisen myötä yhä merkittävämmäksi.

Kirjassaan Kyllikki avaa aarrearkun, jota kaikki ihmiset voivat penkoa niin laiturin nokassa kuin koskaan maailmaa parantaessa. Ajatuselämysmatkan jälkeen koti, elinympäristö, kaupat, työpaikat, yritykset sekä valtiot hahmottuvat uudella tavalla.

"Vastasyntynyt jatkaa kohdussa olon jälkeen ympäristön äänien, valojen, värien, hajujen, ihon ja oman kehon tuntemusten itseensä imemistä. Tapahtumat elämässä koetaan aisteilla, joiden viestit jatkavat kasautumistaan, sitoutumistaan ja järjestäytymistään aivojen maaperään tuntemuksina, tunteina. Edelleen tunteiden kautta ne syntyvät takaisin maailmaan sanoina, tekoina, olemisena."

"On kysytty, mikä muu järjestelmä olisi parempi ja että miten pitäisi toimia, jos ei toimita niin kuin nyt toimitaan. Ihminen itse on raamit ja malli kaikelle ihmisen toiminnalle."


TILAA KIRJA: perikuva@outlook.com

PERIKUVA, pehmeäkantinen, 123 sivua.

ISBN 978-952-65019-0-1

HINTA: 22 e + postitus 6 e (kotimaahan, sis. alv 10 %)

Kirja postitetaan, kun maksu on Perikuvan tilillä.