TEATTERI KORPPI

Kesä - syksy 2023

HISSI-näytelmä saa vuonna 2023 ansaitsemansa jatkon. Koronan jalkoihin jäänyt, Kyllikki ja Jarmo Salon käsikirjoittama, Jarmon ohjaama sekä heidän molempien näyttelemä draamaa saa uusintaensi-iltansa elokuussa.

Normaalien esityspäivien lisäksi sitä on mahdollisuus myös tilata ryhmille esim. osana virkistyspakettia yhdistettynä Laamakahvilaan, musiikki-esityksiin ja kirpputoriin.

Huikeat arvostelut saanut mukaansa tempaava ja jännittäväkin näytelmä kertoo rikkaan naisen Marketta Strömmin ja elämän kolhiman Taneli Haapakorven tarinan.

Tulossa 2024

MANTA-musikaalia Kyllikki ja Jarmo Salo rakentavat kuin Iisakin kirkkoa. Aluksi suunnitelmana oli esittää se Honkolan upouudella, 220 -paikkaisella, katollisella ulkonäyttämöllä kesällä 2022. Muuttunut maailman tilanne muutti suunnitelmia niin, että toteutus siirrettiin kesään 2024.

Mielenkiintoinen ja historiallinen tarina kuuluisasta kansan-parantajasta Tyrvään Mantasta saa ansaitsemansa puitteet sekä Kyllikin säveltämän musiikin musikaalin muodossa Jarmo Salon ohjaamana.

Teatterin tarina

Teatteri Korpin kivijalka on vuonna 1996 harrastajateatteriuransa Kangasalan Ramppi-teatterissa aloittanut Jarmo Salo. Yhteinen teatterin tekeminen Kyllikki Salon kanssa alkoi vuonna 2018 oman komedian Kesämökkivuokralaiset tuottamisella käsikirjoituksesta alkaen Lempäälässä. Samainen näytelmä esitettiin myös pariskunnan uudessa kodissa, Honkolassa, vanhan koulurakennuksen teatteriksi muuttuneessa liikuntasalissa.

Vuonna 2019 sai päivänvalon seuraava oma näytelmä Selviytyvät, joka kertoo vanhan pariskunnan selviytymistaistelusta. Kun toinen ei kuule eikä toinen muista tuottaa haastetta elämään.

Näytelmien lauluista ja taustamusiikeista vastaa Kyllikki Salo. Kyllikin ja Jarmon lisäksi näyttelemässä ovat paikalliset harrastajanäyttelijät.