TEATTERI KORPPI

Vuonna 2023 kesällä saa koronan jalkoihin jäänyt Kyllikki ja Jarmo Salon käsikirjoittama, Jarmon ohjaama sekä heidän molempien näyttelemä HISSI-näytelmä jatkoa.

Sitä esitetään ryhmille osana virkistyspakettia yhdistettynä Laamakahvilaan, musiikki-esityksiin ja kirpputoriin.

Huikeat arvostelut saanut mukaansa tempaava, jännittäväkin näytelmä kertoo rikkaan naisen Marketta Strömmin ja köyhän Taneli Haapakorven tarinan.

MANTA-musikaalia Kyllikki ja Jarmo Salo rakentavat kuin Iisakin kirkkoa. Aluksi suunnitelmana oli esittää se Honkolan upouudella, 220 -paikkaisella, katollisella ulkonäyttämöllä kesällä 2022. Muuttunut maailman tilanne muutti suunnitelmia niin, että toteutus siirrettiin kesään 2024.

Mielenkiintoinen ja historiallinen tarina kuuluisasta kansan-parantajasta Tyrvään Mantasta saa ansaitsemansa puitteet sekä Kyllikin säveltämän musiikin musikaalin muodossa Jarmo Salon ohjaamana.

Teatteri Korpin kivijalka on vuonna 1996 harrastajateatteriuransa Kangasalan Ramppi-teatterissa aloittanut Jarmo Salo. Yhteinen teatterin tekeminen Kyllikki Salon kanssa alkoi vuonna 2018 oman komedian Kesämökkivuokralaiset tuottamisella käsikirjoituksesta alkaen Lempäälässä. Samainen näytelmä esitettiin myös pariskunnan uudessa kodissa, Honkolassa, vanhan koulurakennuksen teatteriksi muuttuneessa liikuntasalissa.

Vuonna 2019 sai päivänvalon seuraava oma näytelmä Selviytyvät, joka kertoo vanhan pariskunnan selviytymistaistelusta. Kun toinen ei kuule eikä toinen muista tuottaa haastetta elämään.

Näytelmien lauluista ja taustamusiikeista vastaa Kyllikki Salo. Kyllikin ja Jarmon lisäksi näyttelemässä ovat paikalliset harrastajanäyttelijät.